ПЕРУАНАЦ ОТКРИО ШТА МУ ЈЕ ФАЛКАО ПОРУЧИО: Брате, идемо даље заједно (ВИДЕО)

10

НЕ слеже се прашина после меча Перу-Колумбија (1:1) у последњем колу јужноамеричких квалификација за СП, који је завршен повољним резултатом за обе екипе. Медији су оптужили Радамела Фалкаоа, центарфора гостију, да је врбовао домаће играче да не запињу у финишу, а откривено је и шта им је конкретно рекао.

– Брате, заједно идемо даље. Будимо срећни овим резултатом, и вама и нама одговара – пренео је везиста Перуа Ренато Тапија, шта му је „шапутао“ на терену популарни „Тигар“.

Прочитајте још: СКАНДАЛ У ЈУЖНОЈ АМЕРИЦИ: Перу и Колумбија договорили реми (ВИДЕО)

И на снимку се видело како је нападач Монака ишао од једног до другог противничког играча и нешто им објашњавао. Претпоставка је да им је саопштавао резултате осталих мечева, у Бразилу и Парагвају, који су им ишли наруку.

– Нисам ништа покушавао да наместим. Ипак, тачно је да сам знао шта се дешава на осталим стадионима, и то сам хтео свима да пренесем – правдао се Фалкао.

Прочитајте још: Меси: Мундијал без нас – лудост (ВИДЕО)

Да је у Лими неко постигао гол у финишу и победио, противник је могао да буде елиминисан. Овако, Перу је имао сигуран бараж, а Колумбија директан пласман на Мундијал.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here