ФРИМПОНГ ВЕЋ ТРЕНИРА: Звездин дефанзивац добро прошао после језивог пада

10

ПЕТ голова и сјајна партија Луке Аџића у куп дуелу против Динама из Врања остали су у сенци језивог пада Звездиног дефанзивца Абрахама Фримпонга у 78. минуту меча. Пад на леђа, па жесток ударац главом о травнату подлогу оставили су све без даха на стадиону, а интернационалца из Гане без свести.

Из клуба је брзо саопштено да је реч о потресу мозга, очекивало се да ће тамнопути фудбалер морати дуже да одсуствује са терена, али је он већ јуче у преподневним часовима изненадио све и појавио се испред свлачионице како би одрадио релакс тренинг.

– Фримпонг нас је прописно уплашио, али, на срећу, све је у најбољем реду. Данас је стигао на тренинг опоравка – написано је на инстаграм-профилу црвено-белих уз слику Фримпонга пред излазак на терен.

Када је највећа брига из рутински добијене утакмице против Динама пребринута, сва пажња је могла да се пребаци на момка који је у среду увече три пута пронашао пут до мреже гостију из Врања.

– Драго ми је што сам дао три гола. Ово ми је први хет-трик у првом тиму и то су моји први голови на „Маракани“, јер сам до сада само на гостовањима тресао мреже. Срећан сам, али већ се окрећем наредној утакмици. Арсенал је посебна прича, али још не треба да се прави еуфорија.

Два од три гола Аџић је уписао после асистенција Александра Пешића.

– Пешић и ја смо добри другари и ван терена, и овим путем му се захваљујем на асистенцијама. Обећавам да ћу му вратити додавањима, као што сам и против Радничког из Ниша учинио.

Одлично издање из куп дуела би требало да представља наговештај значајније минутаже младог фудбалера у наредним утакмицама црвено-белих на свим фронтовима.

– Није на мени да размишљам о томе колико ћу пута бити стартер. Ја треба да радим, а шеф је тај који одлучује ко ће играти. Пре два дана сам се касно вратио из Новог Сада, у карантин сам дошао у поноћ. Све се брзо десило и драго ми је што сам био јунак утакмице – завршио је Аџић.

Друга главобоља која је уздрмала црвено-беле већ на почетку утакмице. Иако је све деловало много безазленије него у случају Абрахама Фримпонга, јасно је да Бразилца очекује дужа пауза, с обзиром на то да прве прогнозе указују на дисторзију зглоба.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here