Изгорео аутомобил дописника „Вечерњих Новости“ (ФОТО)

9

Пожар на аутомобилу су угасили пљеваљски ватрогасци, а увиђај на лицу места ће обавити службеници Центра безбедности Пљевља.

Узрок пожара још није познат а ни власник данас није могао да саопшти шта би могло да буде узрок пожара на аутомобилу марке Форд фокус. Ипак он је одлучио да случај пријави полицији.

– У четвртак је требало да одвезем аутомобил на технички преглед због регистрације. Негде пред вече проверио сам да ли на аутомобилу ради сва сигнализација и остало потребно за регистрацију. Кад сам се уверио да је све у реду подигао сам хаубу како би досуо течност која се користи током зимских месеци за ветробранска стакла. Ништа нисам могао да приметим сумњиво што би указало да ће доћи до пожара. Након тога испред куће, у близини аутомобила сам се задржао, још око 45 минута.Ни тада ништа необично нисам приметио – каже Дробњак.

Он истиче да је након тога ушао у кућу а након петнестак минута кроз прозор приметио пламен. Кад је отворио врата приметио је ватру а огроман пламен је био код првог десног точка.

Каже да је покушао да гаси пожар али безуспешно.

– Када су почела да пуцају стакла и кад је експлодиро акумулатор одлучио сам да одустанем од гашења и сачекам ватрогасце – каже Дробњак.

Он данас није могао да каже да ли сумња да ли је аутомобуил запаљен а једино му је сумњиво то што сматра да је на аутомобилу све било исправно.

Посебно га забрињава чињеница да након што је подигао хаубу аутомобила, непопсредно пре пожара, није могао ништа да примети што би указивало да ће доћи до истог.

Ипак уз консултацију са колегама одлучио је да све пријави полицији како би се извршио увиђај и евентуално открио узрок пожара.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here