Монструме одала крв

8

ПЛАВ – Захваљујући истраживањима у Форензичком центру Црне Горе у Даниловграду, истражитељи су успели да склопе мозаик злочина, готово незапамћеног у Горњем Полимљу.

Практично до последњег детаља склопљене су коцкице свирепог убиства Гордане Дашић (84) и бестијалног пребијања њеног супруга Вука (82) у њиховој кући у селу Брезојевица, недалеко од Плава.

Прочитајте још: Ухапшене убице старице код Плава: Тукли несрећну жену, па је удавили крпом!

После свирепог злочина, који је по монструозности надмашио многе у овој држави, полиција је 31. маја ове године око поноћи, врло брзо ухапсила свирепе убице Марка Шошкића (24) из Брезојевице и Александра Конатара (35) из Бијелог Поља. Конатар је ухапшен недалеко од места злочина, на магистрали Андријевица – Плав, а потом је одмах ухапшен и Шошкић.

Код Конатара су пронађене крваве новчанице из новчаника несрећног старца, коме су однели 600 евра, а врло брзо је у згради полиције почело међусобно оптуживање тандема одраније познатог полицији.

Прочитајте још: Старицу убили, мужа ранили

Конатар се чак огласио из истражног затвора писмом, сваљујући кривицу на Шошкића, признајући учешће у разбојништву. Међутим, према извештају форензичара и на његовој, као и на одећи Шошкића пронађени су трагови крви свирепо убијене Гордана, која је прво тучена песницама и тврдим предметом, да би умрла од последица гушења…

НАЛАЗ

Поред овог доказа, један од најјачих аргумената оптужнице која ће бити ускоро подигнута наћи ће се и налаз форензичара који терети Шошкића и Конатара.

Наиме, према налазима форензичара из Даниловграда, „под ноктима, садржај код Гордане Дашић показује трагове најмање две особе“.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here