Брнабић: О реконструкцији владе разговараћу са мојим тимом и председником

16

Председница владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће о реконструкцији владе разговарати са својим тимом, као и са председником Републике као председником најјаче странке, која у парламенту пружа подршку влади, али да о томе у медијима – неће говорити.

„Дивим се вашој упорности да ме сваки пут то питате, исто ћу бити толико упорна и рећи ћу да о реконструкцији владе нећу причати у медијима, то је једна тема за коју мислим да не треба да буде део естраде. Тако да, кад будемо имали конкретне информације да кажемо медијима, чућете, а до тада, нећу разговарати о томе са медијима”, рекла је председница владе, одговарајући на новинарско питање.

Говорећи о споменику Зорану Ђинђићу, као и иницијативи за подизање споменика Слободану Милошевићу, Брнабић је рекла да је „изузетно поносна” што је у улози председнице владе која је одвојила средства буџета за споменик Зорану Ђинђићу. „Такође сам поносна на начин на који је градска управа Београда расписала конкурс и доделила награду за најбоље решење. Мени лично је решење фантастично и једва чекам да га изградимо и да имамо коначно тај споменик у Београду”, рекла је Брнабић.

Што се тиче другог споменика, како је рекла, има своје лично мишљење о томе, али то није питање за владу у овом тренутку, већ за градску власт, те да свако њено лично мишљење неће допринети конструктивној атмосфери, тако да ће га задржати за себе.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here