Милојевић о форми: Добра игра лек за психу

4

РЕМИ против Крушевљана још одзвања на „Маракани“ без обзира на то што их сутра у Шапцу (15.30, Арена 1) чека нашпанована Мачва у четвртфиналу Купа Србије. Тренер Владан Милојевић суочава се први пут откако је сео на клупу Звезде с комбинацијом повреда, знакова физичког умора, нестабилности форме и деконцентрације.

Без Доналда, Савића, а можда и Бена, Милојевић се нада да ће први од два везана дуела са Мачвом у Шапцу деловати психотерапеутски на екипу.

– Причали смо са играчима, радимо на психолошком плану и не мењамо курс. Једини лек је да се одигра добро и да се забележи резултат који очекујемо. У фудбалу, као и у животу, некад победите кад не играте добро, па се све заборави, а кад не победите, онда изгледа да није све како треба. Мачва је добар тим, дисциплинован, добро вођен од тренера Аничића. Ми знамо шта су наши циљеви – рекао је Милојевић.

Прочитајте још МИЛОЈЕВИЋА НЕ ЗАНИМА ПОСЕД ЛОПТЕ: То је као да цело вече флертујете са девојком, а у три сата дође неко и одведе је са собом

Поновио је да није срећан што у последња четири меча офанзивци (сем Бена с пенала) нису постигли гол, а што одбрана прима на сваком сусрету по један и то у финишу.

– Нису нападачи заборавили да постижу голове, али се некад уђе и у овакву фазу. Нисам задовољан што примамо голове јер то не сме да нам се догађаја. Пробаћемо да исправимо такве детаље и радимо на томе. Ипак, нисмо сами, има и фактор противника. Све екипе су много јаче у односу на први део. А ми смо у циљној равнини и треба да прођемо кроз циљ – рекао је Милојевић.

Прочитајте још Милојевић: Имамо мали проблем са постизањем голова, али ће и то проћи

Утакмицу у Шапцу судиће Дејан Сантрач, а цене улазница су 400 („југ“), 500 („исток“) и 1.000 („запад“) динара.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here