Ђукић: Некад морам да будем дрипац

4

СЕРИЈА лоших резултата од почетка сезоне до прошле среде очекивано је покренула лавину незадовољства, како у клубу тако и у јавности, па је Мирослав Ђукић етикетиран као кључни проблем бледог шампиона. Искусни стратег је на бројне прозивке одговорио на начин који му до тада није био својствен, етикетиравши све критичаре као „дрипце, џукце и лажове“, уз констатацију да је и он научио сличне манире у „ј….. Штитару“.

Седам дана касније, после две везане победе, Ђукић тврди да се не каје због свега што је изговорио у афекту на конференцији за медије пред првенствени дуел са Радом.

Прочитајте још Ђукић: Оставка, нема разлога!

– Некада морате да се спустите на одређени ниво да би вас сви разумели. Када причате као господин, очекујете господство и са друге стране. Пошто вас не разумеју као финог шпанског господина, онда морате да будете прави српски дрипац да би вас сви разумели – објаснио је Ђукић.

Његове речи, очекивано, у јавности нису прихваћене на најбољи начин, а стратег црно-белих напомиње да су му најважнији суд и мишљење људи који су му блиски.

– Пријатељи ме јесу звали да ме подрже, знају какав сам борац, знају мој менталитет. И знају да из свега тога изађем јачи. Нико ми није замерио, знају да сам то ја, кад експлодирам, кажем све што мислим. Никада не говорим иза леђа. Мени кад дође моменат кажем све у лице, испразним се, и онда сам мирнији. Око мене су људи који ме подржавају и знају да кад тако нешто кажем говорим из неког поштења, то је у мени тињало и не кајем се. Борац сам за истину и правду, живим за истину и не дам на себе – завршио је Ђукић.

ЈАВОР СТАНИЦА КА ФИНАЛУЦРНО-БЕЛЕ сутра (13) очекује четвртфинални меч Купа Србије против Јавора у Ивањици.- Веома битна утакмица је испред нас, јер желимо да играмо финале купа. Јавор ће нам сигурно задати много потешкоћа, али желимо да наставимо серију и потврдимо да се налазимо на добром путу. Партизан живи од трофеја и у свим такмичењима и идемо на њих.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here