Јуниори КК Звезда: Ко нас буде отписао не спада баш у интелигентне

24

Јуниори кошаркашког клуба Црвена звезда имаће највише могуће амбиције на турниру Евролиге у Београду, рекао је тренер Бојан Ђерић.

– Сам рад и обим на тренинзима нас мотивише да себи поставимо високе циљеве пред овај турнир. Сада, да ли ћемо освојити овај турнир или играти финале, не могу да кажем. Али, наши циљеви су увек највиши. И то не само због чињенице да играмо и представљамо велики клуб. Ова група момака која наступа за Црвену звезду је таквог склопа и карактера, да би играли мотивисано у свакој ситуацији, чак и када би играли и за неки локални клуб, а не за клуб таквог реномеа и величине какав је Црвена звезда – рекао је Ђерић за сајт клуба.

Јуниорски турнир играће се уз бесплатан улаз у дворани „Александар Николић“, а Црвена звезда ће бити у Групи Б, у којој су још Хувентуд, Бајерн и Стела Азура. Групу А чине Мега, Лијетувос Ритас, Париз и Реал Мадрид, а у финале ће се пласирати само првопласирани.

– Опет са друге стране, било би помало и арогантно да ми претимо Реал Мадриду, репрезентацији Француске која је окупљена у екипи Париза, Лијетувос Ритасу… Има пуно сјајних тимова, сви су ту јер вреде и заслужују. Али, ко нас буде отписао… не спада баш у интилигентне људе. Борићемо се – истакао је тренер Звездиних јуниора.

Капитен екипе Зоран Пауновић рекао је да је његов тим гледао све екипе које долазе на завршни турнир у Београду.

– Што се нас тиче, оно што се зна, играћемо најагресивније могуће, најјачу могућу одбрану. То је модел игре за коју мислим да би нам помогла да дођемо до жељеног резултата, и коју уосталом играмо целе сезоне, која је за нас за сада више него успешна. Надам се да ће публика доћи у великом броју да нас подржи, јер би нам то значило, није исто када играш пред својим навијачима и својом публиком – рекао је Пауновић, који је најбољи стрелац црвено-белих.

Велико финале играће се у недељу од 10 часова у “Арени”.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here