Кедира жели трофеј и Премијер лиге, Ковачић у Јувентусу?

23

Фудбалер Јувентуса Сами Кедира показао је интересовање да на лето пређе у Ливерпул, а као могућу замену челници новог-старог шампиона Италије виде у Матеа Ковачића из Реал Мадрида, пише “Коријере дело Спорт”.

Кедира, који у каријери има титуле шампиона Немачке (Штутгарт), Шпаније (Реал Мадрид) и Италије (Јувентус), жели да шампионску колекцију употпуни и пехаром Премијер лиге, а у Ливерпулу види клуб у којем би то могао да оствари.

– Одувек ме је привлачило играње у Премијер лиги. Недостаје ми трофеј из ове лиге и он би комплетирао оно што желим у каријери – изјавио је Кедира, а преноси овај лист.

Са друге стране, Јувентус би у случају одласка немачког репрезентативца покушао да ангажује Матеа Ковачића који је уговором везан за Реал Мадрид до лета 2021. године, а долазак у клуб из Торина за њега би значио и повратак у Италију будући да је претходно био члан Интера.

Занимљиво да предстојећег лета управо из Ливерпула у Јувентус прелази још један везиста – Емре Џан и то као слободан када му истекне уговор.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here