ЗВЕЗДА ПРОДУЖИЛА УГОВОР СА ТРЕНЕРОМ: Милојевић до 2020. године!

31

– Рекао сам да ћемо се лако договорити, тако је и било. Нисам имао сумњу да ћу остати. Поклопили су нам се планови за наредну сезону, и желим да наставим да радим у Црвеној звезди, да сарађујем са овим дивним људима. Испричали смо лепу причу ове сезоне, у суботу ћемо ставити тачку, а онда следе нова искушења. Као и увек, могу само да кажем је да ћемо дати све од себе, на то нас обавезује историја клуба – рекао је Милојевић после потписивања уговора.

Милојевић је ставио свој потпис на нови двогодишњи уговор, уз присуство најужег руководства клуба.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ДОБРА ВЕСТ ЗА ЗВЕЗДУ: Мелег слободан!

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић задовољан је правцем којим се клуб креће.

– Најважније је да се створио континуитет у стручном раду. Резултат из ове сезоне обавезује, и имајући у виду оно што смо урадили ове сезоне, очекујемо још бољи резултат наредне. Циљеви су у Звезди јасни, шампионска титула, Европа уколико дође – добродошла је, али суштина је да покажемо континуитет у освајању трофеја у Црвеној звезди. Ми сви очекујемо да Милојевић превазиђе сам себе, а посматрајући како је радио ове године, не сумњамо да ће се окитити још великим бројем трофеја у Црвеној звезди – рекао је Мијаиловић.

Генерални директор клуба Звездан Терзић истиче да је свестан очекивања звездашке јавности за наредну сезону, а да је први велики корак начињен данас.

– Данас смо урадили велики део стратешког посла. До 2020. године ћемо имати тренера који по свим својим капацитетима и квалитетима одговара профилу који треба да има тренер Црвене звезде. Основни циљ наредне сезоне јесте шампионска титула, мада смо свесни да смо успесима ове године подигли лествицу очекивања Звездиних навијача, и потрудићемо се да испунимо њихова очекивања – казао је Терзић.

Спортски диркетор клуба Митар Мркела казао је да је „најјаче појачање у овом прелазном року“ нови уговор Милојевићу.

– Надам се да ћемо наставити да остварујемо добре резултате, и покушаћемо да растемо из утакмице у утакмицу, као што смо чинили ове сезоне – поручио је Мркела.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: „НОВОСТИ“ УЗАЛУД ПОКУШАЛЕ ДА ЧУЈУ КОМЕНТАР ПРЕДСЕДНИКА ФСС: Кокеза само ћути

Почасни председник црвено-бели Драган Џајић је оценио да је нови уговор Милојевићу одличан порез клуба.

Трећа Звездина звезда Драган Џајић верује да је ово одличан потез клуба.

„Имали смо успешну годину и надам се да ће Милојевић наставити у истом ритму и наредне сезоне. Добро је што је уговор потписан на две године, јер то ће донети мир. Јако је важно имати тренера у кога сви имају поверења“, закључио је Џајић.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here