ЦРНОГОРСКИ МЕДИЈИ: Осумњичени да је претукао девојке осуђиван 17 пута

18

Подгоричанин Миомир Радуновић (59) који је у локалу брзе хране у Подгорици брутално претукао две суграђанке Д. Р. (22) и Т. П. (22), 17 пута правоснажно је осуђиван од више судских истанци у Црној Гори и региону, пише данашња Побједа.Осуђиван је за различита кривична дела, а најбројнија су она за насиље. Пресуде су доносили Општински суд Титоград, Општински суд Даниловград, Основни суд Подгорица, Виши суд Подгорица, Окружни суд Београд, Општински суд Београд, Општински суд Крушевац и Војни суд Сплит.

Седамнаест пута је осуђен на казне затвора у трајању од неколико месеци до неколико година, са највећом затворском казном од шест година, а изрицане су му и поправно-васпитне мере као малолетнику.

Радуновић је ухапшен јуче, након четири дана бекства пошто је у једнм локалу у Подгорици у ноћи између петка и суботе брутално претукао две 22-огодишње девојке. Осумњичени је пред тужиоцем Иваном Медојевићем признао кривично дело и одређено му је задржавање од 72 сата.

На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се види како туче девојке. Оне су против њега поднеле кривичну пријаву.

Извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here